BACK

Σαλάτα με όσπρια, ρόδι και σιτάρι

Κλασσικές γεύσεις, δοκιμασμένοι συνδυασμοί, σίγουρη απόλαυση. Τρώγεται και ως νηστίσιμη!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1/2 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια
1/2 φλιτζάνι άσπρα φασόλια
1/2 φλιτζάνι κουκιά
1/2 φλιτζάνι ρεβίθια
1/2 φλυτζανι σιταρι βρασμενο 1 φλιτζάνι σπόροι ροδιού
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
αλάτι

Οδηγίες:

Βάζετε τα άσπρα φασόλια, τα κουκιά και τα ρεβίθια σε ξεχωριστά μπολ, τα γεμίζετε με νερό και τα μουλιάζετε για 8 ώρες. Τα βράζετε έπειτα ξεχωριστά, τα ξεπλένετε στη βρύση και τα σουρώνετε καλά. Βάζετε όλα τα όσπρια σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε μαζί με το σιτάρι, το λάδι, το αλάτι και το ξίδι.

Αδειάζετε το περιεχόμενο του μπολ σε μια πιατέλα, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα γαρνίρετε με το ρόδι.